Sandbekken Stadion (Tømmerveien 2, Løvenstad)
Lørdag 11.01 med oppmøte Kl. 15.15.

Noah, Sivert, Sondre, Eskil, Karsten, Ludvik, Sam, Oskar H, Sindre, Jørgen

-----------------------------------------------------------------
Vinterseriens første runde ble en kald opplevelse for spillerne ute på Sandbekken kunstgress lørdag kveld 10. Januar.

Startet mot Jøtul fra Bærums området.
Hadde en fin start på kampen hvor vi de 10 første minuttene har mye ball i laget og holdt spillet på motstanders banehalvdel.
Etter dette tar Jøtul over initiativet i kampen og vi får det veldig tungt når Jøtul på sin første mulighet klarer å score, etter dette klarer vi ikke holde trykket oppe.

Jøtul var et veldig fysisk sterkt lag hvor vi ble noen nummer for små i stort sett alle dueller på banen. Jøtul var flinke til å jage ball og ga våre spillere lite tid med ball. Vi ble litt stresset av dette og kom bakpå.

Til pause ligger vi under 4-0. Vi bestemmer oss i pausen for å glemme resultat og gå på banen i andre omgang for å vinne den omgangen med fokus på vårt spill, innsats og gjøre de enkle valgene fremfor de vanskelige.

Vi løfter oss og vinner 2. omgang 2-1 og taper til slutt 5-2 i denne kampen, etter en sterk andre omgang.

Andre kamp møter vi HUK (fra Bygdøy). Tok med oss en del erfaring fra første kamp som ble fokus til denne kampen. Stikkord «Tett på». Styrer kampen fra start til slutt og vinner 8-2. Mange fine mål, gode kombinasjoner og flotte redninger.